Korean | English

pISSN : 2287-1705 / eISSN : 2288-2294

2020 KCI Impact Factor : 1.08
Home > Explore Content > All Issues > Article View
21 of 23

A study of dental erosion prevention by calcium contents of fermented milk

Journal of Korean society of Dental Hygiene
Abbr : J Korean Soc Dent Hyg
2017, 17(6), pp.969-981
Publisher : Korean Society of Dental Hygiene
Research Area : Dentistry

김경희 1 Daun Kim 2 김애옥 3 신애리 4 Seong-Soog Jeong 5 Choong-Ho Choi 6

1전남대학교
2전남대학교 치의학전문대학원 예방치과학교실
3전남대학교 치의학전문대학원 예방치과학교실
4전남대학교 치의학전문대학원 예방치과학교실
5전남대학교
6전남대학교

등재

Statistics

icon303 Viewed

Tools

iconPrint this page

iconDownload PDF

Search PDF

Close X